Jak začít prodávat přes Scuk.cz - registrace prodejce

Zaregistrovat se můžete na této stránce. Pokud ještě na Scuk.cz nemáte vytvořený uživatelský účet, tak před samotnou registrací jakožto prodejce, vás náš systém vyzve k vytvoření uživatelského účtu. Můžete se jednoduše přihlásit přes Facebook, anebo zadat e-mailovou adresu a heslo (v takovém případě doporučujeme, abyste si heslo a e-mail pro přihlášení někam zapsali).

Poté stačí vyplnit registrační formulář prodejce na stejné stránce. V rámci registrace je potřeba odsouhlasit Obchodní podmínky pro prodejce. Na základě registrace a souhlasu s Obchodními podmínkami vzniká smluvní vztah mezi vámi jakožto prodejcem a námi jakožto zprostředkovatelem. Není potřeba nic tisknout, podepisovat ani posílat poštou.

Po registraci se automaticky dostanete do administračního rozhraní Scuk.cz pro prodejce, kde můžete spravovat celý svůj profil, nahrávat produkty, přijímat objednávky apod.

Do administračního rozhraní se vždy jednoduše dostanete na stránkách Scuk.cz. Po přihlášení stačí kliknout na vaše jméno v pravém horním rohu a následně kliknout na tlačítko „Spravovat obchody” (viz obrázek níže).


Jak se vám tato odpověď líbí?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)