Kdo a jak vybere den a čas pro výdej zboží?

Den výdeje je v rámci sdruženého nákupu předem daný - domluvíte se na něm s námi hned na začátku. Výdejní dny máme v úterý, ve středu, ve čtvrtek a pátek.

Pokud vám to prostor a čas umožní, můžete některé zboží vydat i druhý den po výdeji. Je však potřeba počítat s tím, že mnoho zboží od farmářů má omezenou trvanlivost a např. i listová zelenina nemusí být druhý den ve 100% kondici. Chlazené zboží musí být celou dobu v lednici.

Čas výdeje nastavte tak, abyste měli jistotu, že zboží stihnete pro výdej připravit. Je potřeba mít několik hodin k dobru. Přibližný čas závozu se dozvíte předem, ale může ho ovlivnit např. nenadálá dopravní situace nebo jiné zdržení na trase - je potřeba s tím počítat. Proto doporučujeme začátek výdeje nastavit nejdříve na 16 hodin, ideálně však až od 17 nebo 18 hodin. Doba výdeje je na vás. Doporučujeme však minimálně 2 hodiny, aby se zákazníci dokázali do intervalu pohodlně trefit (mnohdy si vyzvedávají nákupy např. po práci). Popřípadě se domluvte se zákazníky - např. ve vaší Facebook skupině nebo později během výdeje - že je možné domluvit si individuální čas odběru (pokud to možné je).


Jak se vám tato odpověď líbí?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)