Jak získám svou odměnu?

Po každém výdeji dojde k automatickému přičtení odměny ve formě kreditu na profil Organizátora.

Většina Organizátorů využívá své kredity na své vlastní nákupy na Scuku. Využívají tak velkou výhodu, že jim objednané zboží přijde až domů a že zároveň i z každého vlastního nákupu získají 1 % až 7,5 % z hodnoty nákupu v podobě dalších kreditů. Podívejte se, jak počítáme progresivní provizi >>>

V případě, že budete nákupy organizovat jako Organizátor Nepodnikatel s DPP, tzn. uzavřete s námi v uživatelském rozhraní dohodu o provedení práce (DPP), tak vám můžeme odměnu jednou měsíčně poslat na bankovní účet jako klasickou výplatu. Můžete i kombinovat - část utratíte za nákupy a část si necháte poslat jako výplatu. O výplatu si můžete zažádat v uživatelském účtu v přehledu získaných odměn. Žádosti o výplatu na účet mohou být vždy za již skončený měsíc, když zažádáte do 5. kalendářního dne, tak výplatu obdržíte do 15. dne stejného měsíce, pokud zažádáte později, tak výplatu obdržíte v dalším výplatním termínu.

Pokud budete organizovat nákupy jako Organizátor Podnikatel, tzn. v rámci vaší vlastní podnikatelské činnosti, tak nám odměnu můžete fakturovat jako zprostředkování obchodu a služeb. Na stránce Scuk.cz/kredity vidíte přehled stavu vašich kreditů a částku, kterou si můžete nechat vyplatit. Klikněte na „Požádat o vyplacení provize“ a zobrazí se vám, co je potřeba udělat, tedy vystavit fakturu na dané fakturační údaje a zaslat nám fakturu e-mailem. Minimální částka pro vyplacení provize je 500 Kč.

Nesedí vám částky? Přečtěte si také, proč si nemůžete nechat vyplatit všechny své kredity a proč se částka k vyplacení liší od celkového počtu kreditů na vašem účtu.


Jak se vám tato odpověď líbí?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)