Na koho a s čím

Vše, co se týká dalšího rozvoje vaší Skupiny (chcete otevřít další výdejní den, máte zájem o mentoring atd.), řešte s naším týmem péče na speciální lince a e–mailu:

koordinatori@scuk.cz
227 272 212
po-pá 9–17

Cokoli, co se týká aktuálních nákupů, vašich zákazníků, reklamací apod. řešte také s týmem péče, ale v rámci jiných kontaktů:

organizatori@scuk.cz
227 272 210
po-pá 9–17, svátky 10–15

Marketingové záležitosti posílejte na e-mail marketing@scuk.cz. Na tento e-mail posílejte např. dotazy k možnostem propagace, vaše návrhy plánovaných rozhovorů a článků do novin apod., které chceme vždy před publikováním vidět, také grafiku ke schválení i žádosti o extra propagační materiály.

Přehled trasy včetně časového okna pro konkrétní závoz najdete spolu s číslem na řidiče přímo ve správě Skupiny u daného nákupu.

Pokud potřebujete radu jiného Organizátora, běžte do Scukařů, kde sdružujeme všechny naše Organizátory. Pokud chcete kontaktovat nějakého našeho farmáře či jiného výrobce - zeptat se, proč nejsou v nabídce, proč chybí konkrétní zboží apod., využijte nejdřív Facebook skupinu, která je sdružuje s vámi a konkrétního dodavatele v příspěvku označte.

U obou míst platí, že pokud by se vám nedostalo odpovědi, napište nám na organizatori@scuk.cz.

Technické problémy (např. s webem): připravte si požadované informace podle návodu a nahlaste je na organizatori@scuk.cz.

Dotazy ohledně fakturace (faktura za organizování, faktura za pronájem lednice) prosím pište na fakturace@scuk.cz.

Dotazy nebo připomínky k produktům posílejte na e-mail produkty@scuk.cz.

Informace ohledně farmářů a jejich zařazení do nabídky vám zodpoví někdo z obchodního týmu: vyrobci@scuk.cz.

Prosíme, nekontaktujte nás prostřednictvím osobních profilů na Facebooku v Messengeru, ani na našich soukromých telefonních číslech. Přestože nás naše práce velmi baví, snažíme se osobní a pracovní život oddělovat :-)


Jak se vám tato odpověď líbí?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)