Jak přilákat zákazníky do Nákupní skupiny?

Šikovnou propagací, se kterou rádi pomůžeme.

Ze začátku jsme měli problém zákazníky najít. S tím, jak Scuk roste a dostává se do obecnějšího povědomí, je to už o dost snazší. I tak je ale potřeba udělat nějakou reklamu. Nejlépe funguje ta ústní, povězte o Skupině sousedům, známým, kamarádům, lidem v práci, maminkám ve školce nebo v komunitním centru. Určitě to poví dál :-)

Co funguje úplně nejlépe v rámci online světa jsou skupiny na Facebooku. Skrze ně snadno pozvete do své Nákupní skupiny na Scuku svůj okruh přátel na Facebooku. Ti mohou Skupinu snadno sdílet dál. Zároveň můžete Facebook skupinu jednoduše sdílet v jiných Facebook skupinách a stránkách. Je to také skvělý nástroj k prezentaci fotek, novinek a k diskuzi mezi členy. Vaši skupinu budeme též sdílet na naší Facebook stránce a tím ji dále zpropagujeme.

A pak je tu další forma reklamy - letáčky. Každý Organizátor má od založení Skupiny k dispozici ke stažení letáčky formátu A5 a A4, kde se každý dočte základní informace. Letáčky doporučujeme roznést po okolí - vhoďte je do schránek, vylepte je na místa k tomu určená, například vývěsky u zastávek nebo informační tabule obcí.

POZOR! Nikdy letáčky nevylepujte kam nepatří (pouliční osvětlení, ploty soukromých zahrad, domy atd.).

Po domluvě s majiteli je zanechte v kavárnách, v čekárnách u doktora, v kadeřnictvích a kosmetických salonech, v komunitních centrech atd.

Další možností je rozeslat e-maily a SMS / Messenger / Whats App zprávy svým kontaktům, využijte k tomu tyto texty, které jsme pro tuto příležitost připravili. Najdete tam také vzorové texty pro sdílení na sociálních sítích.


Jak se vám tato odpověď líbí?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)