Co vše je potřeba pro založení Nákupní skupiny?

Aby vše probíhalo podle legislativních norem, je potřeba mít vhodné místo pro výdej, které je čisté, dobře přístupné a pokud se nakupují chlazené výrobky, tak vybavené minimálně jednou větší lednicí.

Organizátor by měl být v den výdeje časově flexibilní, neboť závoz zboží probíhá v různých (často předem nejasných) časových intervalech. Po příjmu zboží je potřeba mít dostatek času na rozdělení podle objednávek jednotlivých zákazníků a v případě potřeby si zajistit výpomoc.

Je potřeba mít platný potravinářský průkaz (vystaví obvodní lékař za pár stovek).

Dále je potřeba projít naším speciálním online Průvodcem pro nové Organizátory, ve kterém vás blíže seznámíme se Scukem a se vším, co je pro začátek potřeba vědět a (u)dělat.


Jak se vám tato odpověď líbí?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)