Existují nějaké směrnice, podle kterých je potřeba zboží před výdejem uskladnit?

Ano. Máme k dispozici dokument Základy HACCP pro výdejní místa, kde se dočtete vše potřebné. Ten je potřeba si vytisknout, vyplnit a mít ho kdykoli k dispozici. Pročíst si můžete též kompletní dokument HACCP pro výdejní místa, který obsahuje vše potřebné z pohledu legislativy. Doporučujeme ho pročíst především těm, kteří organizují nákupy v rámci své podnikatelské činnosti.

Tady je ještě formulář pro zaznamenávání teploty v lednici. Vytiskněte si ho pro každou lednici a vyplňujte každý výdejní den.

Pokud by vám nebylo cokoli jasné, kontaktujte nás na koordinatori@scuk.cz, projdeme s vámi vše potřebné. Je to opravdu důležité téma. Správným uskladněním předcházíme reklamacím a nespokojeným zákazníkům.


Jak se vám tato odpověď líbí?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)